Aktuellt

Image-empty-state.png

(B)remain Friends
1/5 - 23/5 2021

Utställningen öppen lörd-sönd 13-16 och Kristi Himmelsfärdshelgen torsd-sönd kl 13-16.
Öppet även efter överenskommelse
Bild/ Image: "Renewal" av Richard Shimell

Image-empty-state.png

1 maj för (B)remain Friends

Fyra månader senare än planerat öppnar vi utställningen (B)remain Friends. Nu sätter vi parantes runt B:et och poängterar det som återstår - remain. Så var det också tänkt och känt från början - med eller utan brexit - vänskapen består. Lördagen den 1 maj öppnar vi utställningen med de åtta från UK.

Image-empty-state.png

Läs bloggen om & se "Bremain Friends"

Se utställningen "Bremain Friends" och läs om de åtta konstnärerna i Pictor's blogg. I färg , teckning och grafik skildrar var och en sin del av det brittiska landskapet - i Worchestershire, Devon, Buckinghamshire, Northamptonshire, Suffolk eller Fife.

Image-empty-state.png

Webbissage "Bremain Friends"

Utställningen "Bremain Friends" med grafik och målningar av konstnärsvännerna i Storbritannien visas nu vår hemsida. Senare kommer utställningen som planerat att visas även på galleriet. Vi följer utvecklingen och återkommer till datum för detta.

Image-empty-state.png

Bremain Friends 2 Januari '21

Med utställningen "Bremain Friends"  vill vi markera vårt fortsatta samarbete med konstnärsvännerna i Storbritannien nu när det är ett faktum att Great Britain lämnar den europeiska unionen. Vår vänskap försvinner dock inte med Brexit....

  • Black Instagram Ikon
  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Copyright by Galleri Pictor 2020

art@galleripictor.com